Tv2 sporten medarbejdere

TV 2 Sporten udpeger nye chefer

4. mar. 2021 — I de senere år er der kommet et betydeligt antal nye medarbejdere til TV 2 SPORT i Odense, og det har skabt behov for at styrke chefdelen …

Vækst i TV 2 SPORTs medarbejderstab og en ny TV 2-strategi, der giver sport en afgørende rolle på PLAY, har ført til udnævnelse og ansættelse af chefer på fem poster. Tre er fundet internt, og to er hentet udefra.

Kategori:Ansatte ved TV 2 – Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne kategori omfatter ansatte i TV 2/Danmark A/S. Underkategorier. Denne kategori har kun den følgende underkategori: J. Jørgen Leth‎ (9 S) …

TV 2 DANMARK – LinkedIn

Medarbejdere hos TV 2 DANMARK · Stig Nordskov Nielsen (SNOR) · Ricki Berg · Christian Aarfing · Henrik Ørholst.

John Jäger – Chefredaktør – TV2 – LinkedIn

Mine medarbejdere er endda så gode, at vores dækning af Tour de France blev kåret … Ansvarlig for håndbold og cykelsport på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Mærk dig: Hvis du skal arbejde for TV 2 Sport, så skal du …

”Mærk dig: Hvis du skal arbejde for TV 2 Sport, så skal du arbejde hårdt” – Journalisten

21. feb. 2019 — Lene Rimestad synes, opslaget afslører, hvordan TV 2 Sport ser på sine ansatte. ”Man tænker jo, at de må have haft problemer med folk, der ikke …

Find en medarbejder – TV2 Nord

Find en medarbejder

TV2 NORD_portræt 1×1-67. Anne Christensen. Redaktionschef. anch@tv2nord.dk. Ingrid Buch profilfoto.jpg. Ingrid Buch. Chefredaktør, Indhold. inbu@tv2nord.dk.

Livereporter og vært til TV 2 SPORT – Ofir

Livereporter og vært til TV 2 SPORT til TV 2 DANMARK A/S | Ofir.dk

30. nov. 2021 — På TV 2 SPORT er vi dedikerede til at formidle sportsbegivenheder og sportsnyheder med stor gennemslagskraft og høje ambitioner. Vi vil spørge …

TV 2 DANMARK A/S søger Livereporter og vært til TV 2 SPORT. Læs mere om stillingen her. Find dit nye job på Ofir.dk – det er hurtigt og effektivt.

Få TV 2 Play til jeres mobilabonnement – 3

3Business | Få TV2 Play til jeres mobilabonnement

TV2 Play er til jer, som ønsker at kunne følge med i dagens nyhedsstrøm med TV 2 … Underholdning til dine medarbejdere i deres fritid. … Favorit + Sport.

TV2 Play er til jer, som ønsker at kunne følge med i dagens nyhedsstrøm med TV 2 og TV 2 News, samtidig med at se underholdning i fritiden.

TV2 Marketing – tv2marketing.dk

TV2 Marketing

Speaker, TV 2, TV 2 PLAY, TV 2 SPORT X. gabs@tv2.dk. Louise Brinkland Færch. Senior Projektleder. lbri@tv2.dk. Lasse Borup. Film Creative. labo@tv2.dk.

TV2 Marketing

Keywords: tv2 sporten medarbejdere, tv2 sport ansatte