Restaurant flammen aalborg

Kom på udsøgt restaurant i Aalborg | Flammen

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Leder du efter en god restaurant i Aalborg? Bestil dejlig take-away her hos Flammen eller besøg vores spisested i Aalborg. Se flere restauranter her.

Buffet Aalborg – Stor grillbuffet med 15 slags kød

Klik ind og find en restaurant i nærheden af dig og bestil dit bord med det samme. … Aalborg. Østerågade 27, 9000 Aalborg · Se restauranten Find vej.

Kom ind og prøv vores fantastiske grillbuffet i Aalborg. Buffeten indeholder mindst 15 slags kød, stor salatbar og masser af varmt tilbehør.

Få sund TakeAway i Aalborg her – Restaurant Flammen

TakeAway Aalborg – Få sund TakeAway i Aalborg her – Flammen

Flammen i Aalborg er en af vores største restauranter. Den er derfor ideel til større selskaber. Kontakt os og hør om mulighederne for dit arrangement hos …

Med Flammens TakeAway i Aalborg kan du bestille smagfuldt takeaway, når det skal nemt og ekstra hyggeligt. Tjek vores menukort og bestil her i dag.

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med …

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med stor buffet

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Restauranter i nærheden af dig » Restaurant Flammen

Vi har 14 restauranter fordelt over hele Danmark. Klik ind og find en restaurant i nærheden af dig og bestil dit bord med det samme.

Selskab Aalborg – firmaarrangement, fødselsdag og lign.

Flammen i Aalborg er en af vores største restauranter. Den er derfor ideel til større selskaber. Kontakt os og hør om mulighederne for dit arrangement hos os

Firmafest Aalborg – eller julefrokost, konfirmation og lign.

Hos Flammen i Aalborg har vi rammerne til dit næste store arrangement. Både firmaer og private afholde arrangementer hos Flammen. Kontakt os og hør mere

Restaurant Flammen – Aalborg – Startside – Facebook

Restaurant Flammen – Aalborg – Startside

Spis alt hvad du kan… Kæmpe grillbuffet til 229,-*. Børn under 12 år spiser til halv pris. Børn… Østerågade 27, 9000 Aalborg

Restaurant Flammen Aalborg – Restaurantanmeldelser

Restaurant Flammen Aalborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Flammen Aalborg, Aalborg: Se 570 objektive anmeldelser af Restaurant Flammen Aalborg, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 18 af 272 restauranter i Aalborg.

Restaurant Flammen | Aalborg | Se menukort, mm.

Restaurant Flammen | Aalborg | Se menukort, mm. | Dinnerlust.dk

Restaurant Flammen i Aalborg er en familierestaurant, som især er kendt for deres grillbuffet. Spisestedet er populær blandt dets gæster grundet buffeten.

Keywords: restaurant flammen aalborg