Restaurant færgekroen

Book vores restaurant, golfophold m.m. · Færgekroen · Hadsund

Trænger du til et kroophold i de bedste omgivelser? Hos Færgekroen tilbyder vi alt fra vinsmagning, restaurant og golfophold. Kontakt os.

Menu · Færgekroen Hadsund ApS

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friskfanget fisk fra vores smukke Mariager Fjord.

Vores menukort besidder nogle klassiske kroretter, gode steaks, altid mindst to fiskeretter – med friskfanget fisk fra fjorden. Book her!

Færgekroen Bryghus – Spisesteder og Restaurant i Tivoli

Spisesteder og Restaurant i Tivoli – Færgekroen Bryghus

Til frokost kan du i Nyhavns Færgekro smage klassisk smørrebrød og et … Til aften serverer restauranten i Nyhavn 5 traditionelle danske retter som for …

Bedste spiseteder og restaurant i Tivoli, vi tilbyder alt fra selskabsmenu, festmiddag, bryllupsmenu, konfirmationsmenu samt nytårsmad. Bestil tid online nu.

Færgekroens Bryghus – Tivoli

for 7 dage siden — Et sted for lokale og rejsende fra nær og fjern, som ønsker dejlige madoplevelser og ønsker at smage lokale råvarer i smukke omgivelser.

Færgekroens frokost består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Til aften serveres danske klassiske retter, krydret med inspiration fra det internationale køkken.

Christianshavns Færgecafé

Færgekroen Bryghus er en traditionsrig, dansk restaurant, der fremstår som en tro kopi af et fiskerhus i det sydlige Jylland, og som har en idyllisk …

Nyhavns Færgekro: Velkommen

Velkommen – Nyhavns Færgekro

Færgekroens Bryghus er en hyggelig familierestaurant, som ligger ved søen i Tivoli. Restauranten er en kopi af et gammelt fiskerhus i det sydlige Jylland, …

Til frokost kan du i Nyhavns Færgekro smage klassisk smørrebrød og et sildebord med mere end ti forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Til aften serverer restauranten i Nyhavn 5 traditionelle danske retter som for eksempel stegt flæsk med persillesauce.

Hørby Færgekro | Hotel og restaurant lige ved vandet

Fur Færgekro er øens spisested med udsigt over havn og fjord, og hvor et godt måltid kan nydes både ude og inde. På Gensyn!

Et sted for lokale og rejsende fra nær og fjern, som ønsker dejlige madoplevelser og ønsker at smage lokale råvarer i smukke omgivelser.

Færgekroen Bryghus – Bestil bord – DinnerBooking

Færgekroen Bryghus – Anmeldelser – Vesterbro – Dansk – Bestil bord – DinnerBooking

Færgekroen Bryghus er en traditionsrig, dansk restaurant, der fremstår som en tro kopi af et fiskerhus i det sydlige Jylland, og som har en idyllisk

Færgekroen Bryghus | Restaurant og bryggeri

Færgekroen Bryghus | Restaurant og bryggeri | VisitCopenhagen

Færgekroens Bryghus er en hyggelig familierestaurant, som ligger ved søen i Tivoli.  

Færgekro på Fur | Restaurant lige ved vandet

Fur Færgekro er øens spisested med udsigt over havn og fjord, og hvor et godt måltid kan nydes både ude og inde. På Gensyn!

Keywords: restaurant færgekroen