Dsb fordelskort

Hvordan får jeg et fordelskort til DSB Plus?

Fordelskortet er gyldigt i 30 dage. Når det er udløbet skal du logge ind på din DSB Plus profil, gå til den fordel, du ønsker at anvende og klikke på Gensend …

Dine fordele og dit medlemskort – DSB

Dine fordele og dit medlemskort

Du kan få tilsendt dit fordelskort på sms, ved at logge ind i DSB Plus. Under “Min profil” som du finder i menuen, finder punktet med “DSB Plus fordelskort”.

DSB Plus | Få fordele og rabatter på dine togrejser

Alle kan tilmelde sig DSB Plus gratis, uanset om man rejser med toget hver dag eller kun en gang i mellem. Rabat på spisesteder, museer og andre oplevelser.

20% rabat i 7-Eleven – croissant, fransk hotdog, kaffe m.m. – DSB

20% rabat i 7-Eleven – croissant, fransk hotdog, kaffe m.m. | DSB Plus

Få rabat med dit fordelskort. + Få 20% rabat på udvalgte varer. + Vis dit fordelskort på sms for at få rabatten. + Rabatten gælder i 7-Eleven på stationerne …

Opret en gratis DSB Plus-profil og få 20% rabat på udvalgte varer i 7-Eleven på stationerne.

Hvilke fordele har jeg adgang til med DSB Plus?

Med DSB Plus får du blandt andet: Point når du køber billetter og kort i DSB App og på dsb.dk; Rabat på oplevelser og overnatning samt cafeer og restauranter …

Jeg har ikke en mobiltelefon – Fordelskort | DSB Kundeservice

Du kan også optjene og bruge point uden en mobiltelefon. Hos enkelte samarbejdspartnere, skal du vise et DSB Plus fordelskort, som du får på sms. Disse fordele …

Hvis du ikke har en mobiltelefon, kan du desværre ikke modtage et Fordelskort til DSB Plus, da dette sendes som en SMS.

25% rabat hos Louisiana – DSB Plus

DSB Plus | 25% rabat hos Louisiana

Få rabat på entré til Louisiana · Vis fordelskort for at få rabatten · Louisiana Museum of Modern Art · Tag toget til Louisiana.

Få 25% rabat på entré hos Louisiana med en gratis DSB Plus-profil. Louisiana Museum of Modern Art er et internationalt museum for moderne kunst i Humlebæk.

15% rabat på ARoS – DSB Plus

DSB Plus | 15% rabat på ARoS

For at få rabatten skal du vise dit DSB Plus fordelskort på sms, når du køber billet. Har du ikke en DSB Plus profil endnu, kan du oprette dig gratis og …

Få 15% rabat på entré til ARoS – Aarhus Kunstmuseum med en gratis DSB Plus-profil. ARoS ligger kun 10 min. gang fra Aarhus Hovedbanegård.

Hvad er DSB Plus? | DSB Kundeservice

DSB Plus er DSB’s kundeprogram, hvor du har mulighed for at tilmelde dig trafikinformation samt få rabat på attraktioner samt mad og drikke i 7-Eleven.

DSB Plus er DSB’s kundeprogram, hvor du har mulighed for at tilmelde dig trafikinformation samt få rabat på attraktioner samt mad og drikke i 7-Eleven.

Læs kundernes anmeldelser af dsbplus.dk – Trustpilot

Anmeldelser af Dsbplus | Læs kundernes anmeldelser af dsbplus.dk

Slut dig til de 25 personer, der allerede har anmeldt Dsbplus. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Keywords: dsb fordelskort