Bronuts horsens åbningstider

Populær donut-kæde åbner i Horsens: – Vi sælger en …

Populær donut-kæde åbner i Horsens: – Vi sælger en wauv-oplevelse | ugeavisen.dk

Vidste du, at Bronuts også laver lækre bagels? Det er ikke kun smagsfulde og lækre donuts, du kan få hos Bronuts. Nu kan du nemlig også bestille bagels!

En kaloriebombe af en kage-snack toppet med pangfarver og et drys af kendisfaktor. Bronuts har taget Danmark med storm, og nu rykker donut-kæden til Horsens.

Bronuts – Facebook

30. apr. 2022 — Bronuts Åbyhøj Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller Take Away udbringning eller bord.

Bronuts Åbyhøj – Dagens Menu

23. dec. 2021 — For Bronuts, der åbnede på Torvet i april, genopstår kun i fem byer, oplyser kæden. Som de eneste kommer butikkerne i Åbyhøj, Aarhus, Kolding, …

Investor giver nyt liv til Bronuts, men i Horsens er det stadig …

Investor giver nyt liv til Bronuts, men i Horsens er det stadig slut med farverige donuts

21. jan. 2023 — Donutskæden Bronuts har indleveret en konkursbegæring. … Udover Aarhus har de også en butik i Horsens og har tidligere haft i Randers.

Der er godt nyt for dem, der er glade for de farverige donuts fra den hypede kæde Bronuts. Den konkursramte kæde er nemlig blevet opkøbt af en investor. Men horsensianerne skal dog ikke forvente, at butikken i Horsens genåbner lige foreløbig.

Populær donut-kæde er gået konkurs – Århus Stiftstidende

Populær donut-kæde er gået konkurs | stiften.dk

27. jan. 2022 — Horsens: Der er en ny butik i vente på Torvet 16 i Horsens. … men faldt med det samme for Torvet 16, hvor Bronuts senest har haft butik, …

Donutskæden Bronuts har indleveret en konkursbegæring. Kæden var kendt for sine farvestrålende donuts og mange følgere på de sociale medier.

Fra en specialitet til en anden – ny butik åbner i det tidligere …

Fra en specialitet til en anden – ny butik åbner i det tidligere Bronuts | stiften.dk

10. dec. 2021 — Bronuts har butikker i København, Valby, Næstved, Aarhus, Aalborg, Odense, Horsens, Herning, Kolding og Esbjerg.

28-årig Marie Christiansen er slagteruddannet med erfaring fra blandt andet Bjerre. Nu vil hun indfri en af sine ideer – hun åbner ostebutik i midtbyen.

Bronuts kommer alligevel ikke tilbage til Randers: Kæden er …

Bronuts kommer alligevel ikke tilbage til Randers: Kæden er gået konkurs | amtsavisen.dk

Find Chokolade i Horsens med finddet.dk. … Bronuts Donuts Horsens. lokations ikon Torvet 16, st. tv , 8700 Horsens; Find virksomhed.

Coronapandemien var med til at give nådestødet, lyder det fra ejerne bag den hypede donuts-shop.

Chokolade i Horsens – finddet.dk

10. dec. 2021 — Kæden Bronuts, som sælger donuts i blandt andet Kolding, er gået konkurs. … Valby, Næstved, Aarhus, Aalborg, Odense, Horsens, Herning, …

Find Chokolade i Horsens med finddet.dk

Kendt donuts-kæde konkurs: Butikken i Kolding er lukket og …

Kendt donuts-kæde konkurs: Butikken i Kolding er lukket og lyset er slukket | jv.dk

Kæden Bronuts, som sælger donuts i blandt andet Kolding, er gået konkurs. Samtlige butikker, herunder i Kolding, lukker dags dato.

Keywords: bronuts horsens åbningstider