Alinea online læsning

Onlineprøver – Alinea

Onlineprøver Dansk, læsning … Alinea vil gerne bruge første og tredjepart cookies og lignende teknologier til statistisk og marketing formål.

Onlineprøver Dansk, læsning – Alinea

Onlineprøver Dansk, læsning | Alinea

Med Onlineprøver Dansk, læsning kan eleverne vænne sig til prøvesituationen, forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende.

Med Onlineprøver Dansk, læsning kan eleverne vænne sig til prøvesituationen, forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende. Onlineprøverne er ikke blot et prøvemateriale, men også et undervisningsmateriale.

Onlineprøver | Alinea

Med de nye onlineprøver kan eleverne vænne sig til prøvesituationen, forberede sig til afgangsprøven og lære egne styrker og svagheder at kende.

Styr på læseprøven – Forløb – Dansk udskoling – Alinea

I 9. klasse skal du til prøve i læsning. Prøven varer 30 minutter, og den består af fem tekster med i alt 50 tilhørende spørgsmål.

Læsning og læseforståelse – Forløb – Dansk mellemtrin – Alinea

I forløbet her skal du lære at lægge sådan nogle planer. Du skal afprøve forskellige læsestrategier. Du skal lære at bruge både øjnene og hovedet, når du læser …

Den første læsning – Alinea

Den første læsning

Den første læsning Lyd og bogstav. Kun læreradgang. 0. klasse. På vej til den første læsning … Den første læsning 1 Lærervejledning / ny udgave.

Prøve og evaluering til dansk | Alinea

Alinea tilbyder en stor mængde af forskellige prøver og … Onlineprøver Dansk, læsning. 6. klasse.-9. klasse. Digital. Onlineprøver Dansk, retskrivning.

Alinea tilbyder en stor mængde af forskellige prøver og evalueringsmuligheder til danskfaget i grundskolen. Eleverne har mulighed for at teste deres nye færdigheder indenfor forskellige emner med prøver og evalueringer. Eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen har mulighed for at teste deres viden med prøver der minder om afgangsprøven i dansk. Eleverne får mulighed for at

Alinea Danskportal – Dansk

Vil du se indhold til indskoling, mellemtrin eller udskoling? Nu kan du vælge mellem startsider på de forskellige trin. Hvis du vælger indskolingen som …

Skriftlig prøve – Læsning og sprogbrug – Forløb – Alinea Dansk

Alinea Dansk

klasse består den skriftlige prøve i dansk af tre dele: Læsning og sprogbrug, Modtagerrettet kommunikation og Skriftlig fremstilling. I forløbet her får du styr …

Den sikre læsning – Alinea

Her finder du web-ressourcer til Den sikre læsning. Filter. Filter. Nulstil. Klassetrin. 3. klasse. 4. klasse. Se resultater. Nulstil. Titler (2). 3. klasse.

Keywords: alinea online læsning